'Bayat aan de macht bij Gent, dat heeft ook Bronn ondervonden'

'Bayat aan de macht bij Gent, dat heeft ook Bronn ondervonden'

07-09-2019 11:01
15

Mogi Bayat is weer helemaal back in business. De makelaar speelde weer een grote rol bij Standard deze zomer, maar deed dat ook opnieuw bij KAA Gent. Dat heeft ook Dylan Bronn ondervonden.

De verdediger werd al maanden gelinkt aan een vertrek, maar wist geen transfer te realiseren. Deels door Mogi Bayat. Bronn heeft eigenlijk al een makelaar, maar zal toch een beroep moeten doen op Bayat om te kunnen vertrekken bij Gent.

Dat zegt ook een collega-makelaar. "Als je een deal wil maken met Gent, dan stelt Louwagie als conditio sine qua non dat je via Mogi passeert", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

'Dylan Bronn had die boodschap goed begrepen. De Tunesiër, nochtans onder contract bij een Franse makelaar, vroeg eerst om via een vennoot van Ramadani te gaan en stelde vervolgens Mogi Bayat voor om de deur naar de uitgang te forceren', schrijft het weekblad.

Een transfer kwam er uiteindelijk toch niet. Rennes toonde interesse, maar haakte af omdat er te veel... makelaars waren. Komende winter zal Bayat ongetwijfeld opnieuw een poging mogen wagen om Bronn te verkopen.