'Akkoord nabij: KV Mechelen plukt trainer weg uit de Tweede Amateurklasse'

'Akkoord nabij: KV Mechelen plukt trainer weg uit de Tweede Amateurklasse'

Gepubliceerd: zaterdag 7 september 2019 om 10:37za 07-09-2019 om 10:37

KV Mechelen nam onlangs afscheid van Fredéric Vanderbiest, die zijn job als T2 bij Malinwa inruilde voor een terugkeer naar RWDM (1e Amateur). Mechelen heeft in de persoon van Bart Janssens (44) een nieuwe assistent beet.

Volgens Het Laatste Nieuws is Mechelen al rond met Janssens. Op dit moment is hij hoofdtrainer bij ASV Geel, dat uitkomt in Tweede Amateur B. Sinds 2018 is de Limburger, nadat hij zijn UEFA A-diploma behaalde, trainer bij de Kempenaars.

Voordien was Janssens al aan de slag bij STVV, waar hij de beloften onder zijn hoede had. Mechelen bereikte al een persoonlijk akkoord met haar nieuwe T2. Nu moet Malinwa nog met Geel tot een akkoord zien te komen.

Mechelen heeft zo bijna de opvolger van Vanderbiest beet. Na lang getouwtrek van RWDM koos hij dan toch voor een job als hoofdtrainer bij zijn oude liefde. Wouter Vrancken heeft er de komende dagen wellicht al een nieuwe assistent bij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Haalt KV Mechelen de top 8 dit seizoen?

(931 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws