Van der Vaart strikt Kompany voor afscheidswedstrijd bij HSV

Van der Vaart strikt Kompany voor afscheidswedstrijd bij HSV

06-09-2019 20:30

Rafael van der Vaart zal op 13 oktober officieel een punt zetten achter zijn voetbalcarrière. De 109-voudig Oranje-international speelt dan in het stadion van zijn oude club Hamburger SV een afscheidswedstrijd. Daarin ook één bekende landgenoot: Vincent Kompany.

Rafa's All Stars en Rafa's HSV Stars zullen dan de degens kruisen. Van der Vaart heeft diverse illustere oud-teamgenoten van Ajax, Tottenham Hotspur, HSV en Real Madrid bereid gevonden om mee te spelen.

Edwin van der Sar en Heurelho Gomes zullen het doel van Rafa's All Stars verdedigen. Onder meer Fabio Cannavaro, Marc Overmars, Peter Crouch, Ronald de Boer, Arjen Robben, Jermain Defoe, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Vincent Kompany zullen er ook bijzijn.

Voor Kompany staat er op 11 september al een afscheidswedstrijd bij Man City gepland. De speler-trainer van RSC Anderlecht ging normaal gezien in actie komen in die partij, maar raakte uiteindelijk geblesseerd. Toch zal hij samen met de Anderlecht-spelers afzakken naar Manchester.