Manchester United trekt stekker uit deal met Brands: Ik kon naar Everton

Manchester United trekt stekker uit deal met Brands: "Ik kon naar Everton"

Gepubliceerd: vrijdag 6 september 2019 om 16:12vr 06-09-2019 om 16:12

Marcos Rojo is niet happy bij Manchester United. De Engelse grootmacht werkte in de voorbije transferperiode niet mee aan een vertrek van de Argentijnse verdediger naar Everton, waardoor hij nog minimaal drie maanden op Old Trafford speelt.

Althans, spelen doet Rojo weinig. In de eerste vier Premier League-wedstrijden stond hij geen enkele minuut op het veld. In de voorbije transferperiode probeerde het Everton van directeur Marcel Brands hem te verlossen van Manchester United, maar dat feest ging niet door.

"Het is moeilijk om te vertrekken als je bij zo'n grote club speelt", zegt Rojo tegen Olé. "Ik kon naar Everton, maar door beslissingen van de club en de trainer (Ole Gunnar Solskjaer, red.) ging dat niet door. Nu moet ik tot en met december vechten voor mijn plek. Als ik niet meer speelminuten krijg, zal ik proberen te vertrekken."

Rojo heeft na de komst van Harry Maguire, voor wie Manchester United een recordbedrag van 87 miljoen euro neertelde, nog minder uitzicht op speelminuten. De laatste twee seizoenen kwam hij achttien keer in actie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws