De vermoedelijke elf: 'Martinez duidt vervangers voor Kompany en Hazard aan'

De vermoedelijke elf: 'Martinez duidt vervangers voor Kompany en Hazard aan'

06-09-2019 08:05 Laatste update: 08:40
15

Vrijdagavond gaat België op bezoek bij voetbaldwerg San Marino. Ook al wil Roberto Martinez van geen onderschatting weten, toch twijfelt niemand eraan dat onze Rode Duivels straks ruim winnen. Dat zal wellicht met de volgende elf gebeuren.

Bondscoach Martinez gaf al aan dat hij niet ging experimenteren. Dat gaat de Spanjaard ook niet doen, al worden er volgens Het Nieuwsblad wel enkele verrassende namen in de basis gedropt. Zo zullen Jason Denayer en Hans Vanaken de geblesseerden Vincent Kompany en Eden Hazard vervangen.

In doel staat zoals gewoonlijk Thibaut Courtois. Denayer krijgt de ervaren Toby Alderweireld en Jan Vertonghen naast zich in de driemansdefensie. Op het middenveld worden Youri Tielemans, Kevin De Bruyne, Thomas Meunier en Yannick Carrasco.

Voorin krijgt Vanaken – al denkt Het Laatste Nieuws eerder aan Adnan Januzaj - het gezelschap van Dries Mertens en Romelu Lukaku.

De verwachte elf:
- Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen; Meunier, Tielemans, De Bruyne, Carrasco; Mertens, Vanaken/Januzaj en Lukaku