KV Mechelen verslaat ploeg van Emilio Ferrera: tester en Hairemans scoren

KV Mechelen verslaat ploeg van Emilio Ferrera: tester en Hairemans scoren

05-09-2019 16:30

Net als vele andere eersteklassers benut KV Mechelen de interlandperiode voor een oefenwedstrijd. Mechelen nam het donderdag op tegen Luxemburgs kampioen F91 Dudelange, de ploeg van Emilio Ferrera. Malinwa boekte een makkelijke overwinning: 4-0.

KV Mechelen klaarde de klus binnen een half uur, zo zag Het Nieuwsblad. Alle doelpunten vielen namelijk in dat tijdsbestek. Een own-goal na zes minuten brak snel de ban, waarna Clément Tainmont na tien minuten de score verdubbelde. Vervolgens was het aan tester Michel Batiebo, een 24-jarige spits uit Burkina Faso, om zijn visitekaartje af te geven. Geoffry Hairemans maakte zijn officieuze debuut een gaf zijn eerste optreden kleur met een treffer.

Na de pauze voerde Wouter Vrancken meerdere wissels door en vielen er geen treffers meer. Het bleef zo bij een 4-0 tegen de ploeg die zich recent nog knap plaatste voor de groepsfase van de Europa League.

Opstelling KV Mechelen: Castro, Peyre (46' Zeroual), Boni, De Bie, Van Hoorenbeeck, Corryn (46' Coveliers), Bosiers, Kaya (46' Storm), Hairemans (72' Van Keilegom), Tainmont (72' Van Den Eynden), Batiebo (72' Kotsopoulos)