Meunier is bezorgd: “Ik voel dat ik niet meer in de plannen van PSG pas”

Meunier is bezorgd: “Ik voel dat ik niet meer in de plannen van PSG pas”

05-09-2019 08:46
16

Thomas Meunier uit zijn bezorgdheid over zijn toekomst bij Paris Saint-Germain. De Rode Duivel krijgt niet veel speelminuten meer bij de Franse topclub.

“Ik heb nog maar 1 jaar bij PSG, daarna word ik een vrije speler”, begint Meunier aan VTM Nieuws. “Tijdens de transferperiode waren er enkele aanbiedingen van andere clubs, maar niets was 100% oké. Ik wil ook graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club.”

Meunier krijgt echter niet veel minuten. “Maar ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen.”

“Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg. Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval. Maar ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen”, wordt Meunier geciteerd door Het Laatste Nieuws.