Rode Duivel maakt indruk: “Barça, Juve of Real kan de volgende stap zijn”

Rode Duivel maakt indruk: “Barça, Juve of Real kan de volgende stap zijn”

05-09-2019 08:25
6

Jason Denayer maakt veel indruk bij Olympique Lyon. De verdediger is de aanvoerder van de Franse club en Thomas Caers is lovend over de Rode Duivel tegenover Sport/Voetbalmagazine.

"Het is wel belangrijk dat hij in een ploeg staat waarin er gevoetbald wordt”, begint Caers. “Hij moet van achteren uit kunnen voetballen. Bij Lyon is dat zeker het geval. Dat is ook een club die hem ligt. Een prima gestructureerde topclub met een gezonde identiteit, familiaal en met een vrij tolerant publiek, lijkt me. Je voelt er niet de commerciële stress van een PSG. Het zijn zaken waar Jason van houdt.”

Een absolute topclub is de volgende stap. "Maar onderschat hem niet: hij is superambitieus. Hij wil altijd maar prijzen winnen. Er zijn natuurlijk nog grotere clubs dan Lyon en als je voelt dat je bij de beteren bent, is het logisch dat je een grotere uitdaging wil aangaan. Dan denk ik aan clubs als Barcelona, Juventus en Real Madrid. Ik weet dat ze hem volgen en als hij zo voortdoet, kan dat de volgende stap zijn.”