Niet enkel Anderlecht ging op deadline day voor Guidetti: 'Het was te kortdag'

Niet enkel Anderlecht ging op deadline day voor Guidetti: 'Het was te kortdag'

05-09-2019 08:02
3

Niet enkel Anderlecht lonkte naar John Guidetti. Ook Feyenoord heeft op de slotdag van de transferperiode een poging gedaan voor de aanvaller. De terugkeer van de Zweedse publiekslieveling bleek onhaalbaar.

Dat meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International bij Voetbalpraat op FOX Sports. Feyenoord presenteerde maandag aan het begin van de avond zijn nieuwe verdediger Marcos Senesi en wilde eigenlijk ook nog een spits toevoegen aan de selectie. De naam van Guidetti viel in De Kuip.

"Ze zijn er tot het laatste uur van de window mee bezig geweest", aldus Krabbendam over de zoektocht naar een spits. "Guidetti was ook in gesprek met Anderlecht, maar dat ging ook niet door. Het was allemaal veel te kortdag. In ieder geval hebben ze wel aan hem gedacht."

Guidetti speelde in het seizoen 2011/2012 op huurbasis in De Kuip en werd een publiekslieveling door drie keer te scoren in de Klassieker tegen Ajax. Na omzwervingen bij Stoke City, Celtic en Celta de Vigo staat de Zweedse spits nu onder contract bij Deportivo Alavés. Zijn rol bij de Spaanse club lijkt uitgespeeld.