'Arsenal en Paris Saint-Germain klopten tevergeefs aan bij Real Madrid'

'Arsenal en Paris Saint-Germain klopten tevergeefs aan bij Real Madrid'

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 19:04wo 04-09-2019 om 19:04

Arsenal en Paris Saint-Germain hebben in de voorbije transferperiode een poging ondernomen voor Vinicius Junior. Het Braziliaanse wonderkind (19) speelt dit seizoen een bijrol onder trainer Zinedine Zidane, maar Real Madrid wil hem niet laten gaan.

Vinicius kwam weliswaar in drie van de drie competitiewedstrijden in actie, maar speelde slechts 118 minuten. Zidane gebruikt de talentvolle Braziliaan - van nature een linksbuiten - aan de rechterkant. Een breuk tussen Vinicius en Real behoort echter niet tot de mogelijkheden.

In de voorbije transferperiode zochten volgens het Braziliaanse UOL Esporte twee clubs contact met Real Madrid: Arsenal en Paris Saint-Germain. De grootmachten hebben met Edu Gasper (Arsenal) en Leonardo (PSG) twee Braziliaanse beleidsbepalers in huis.

Real was echter niet van plan om Vinicius te verkopen en wees Arsenal en PSG de deur. De Braziliaanse aanvaller zou dat zien als een steuntje in de rug van Zidane en voorzitter Florentino Perez, die hem nog láng niet hebben afgeschreven. Vorig seizoen brak vorig seizoen door bij Real.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws