Kersvers Rode Duivel Raman leeft op: In Duitsland kijken ze anders naar mij

Kersvers Rode Duivel Raman leeft op: "In Duitsland kijken ze anders naar mij"

04-09-2019 16:33
4

Het gaat snel voor Benito Raman. Na zijn geweldige seizoen bij Fortuna Düsseldorf volgde een knappe transfer naar Schalke 04, een eerste selectie voor de Rode Duivels en deze woensdag ook een eerste persconferentie als international. Raman staat te popelen om zich te bewijzen.

Allereerst omschrijft Raman het gevoel waarmee hij is toegekomen bij de Duivels. "Ik ben blij dat ik hier zit", klinkt het. "Het is niet zo dat ik revanche wil nemen, maar er is heel veel aan mij getwijfeld. Nu bewijs ik toch dat ik het wel degelijk kan. Ik ben hier goed opgevangen. Ik kende ook al een aantal spelers, dus ik voel me op mijn gemak. Met Sels, Van Crombrugge en Tielemans speelde ik nog samen."

Sinds zijn overstap naar de Bundesliga heeft Raman een stap vooruit gezet, op het veld, maar ook in het hoofd. "In Duitsland kijken ze anders naar mij", vergelijkt de aanvaller. "In België hield men mij vooral naast het veld in de gaten. In Duitsland is dat veel minder het geval. Druk zal er altijd zijn, dat is nu niet meer dan anders. Ik speel dan ook bij een grote club in Duitsland", besluit hij.