Verstoten Batshuayi kan Lampard proberen overtuigen in de Champions League

Verstoten Batshuayi kan Lampard proberen overtuigen in de Champions League

04-09-2019 16:06
2

Chelsea FC heeft haar selectie voor de komende Champions League rond. Michy Batshuayi mag zich in de handen wrijven, want Frank Lampard heeft de Rode Duivel wel degelijk opgenomen in zijn kern.

Op de officiële website van de Champions League staat het zwart op wit: Batshuayi behoort tot de Chelsea-selectie voor het kampioenenbal. The Blues zitten in een open poule, met tegenstanders Ajax, Lille OSC en Valencia CF. Openen doen ze met een thuiswedstrijd tegen de Spanjaarden.

Mogelijk kan Batshuayi tegen Valencia, nota bene een ex-club van hem, speelminuten maken. Bij de start van de competitie leek dat nog een utopie te zullen worden. Lampard liet onze landgenoot immers meermaals aan de kant liggen. Tegen Norwich City kreeg Batshuayi onlangs wel een handvol minuten als invaller.

Door de ontbolstering van Tammy Abraham is Batsman naar het achterplan verhuisd. Aangezien ook good old Olivier Giroud nog op Stamford Bridge rondloopt, is Batshuayi slechts nummer drie in de pikorde. Een transfer tijdens de zomermercato stond dan ook in de sterren geschreven, maar die bleef verrassend uit. RSC Anderlecht werd even genoemd, al deed Batshuayi dat zelf af als een grote kwakkel.