Verschueren over gerucht: Zijn salaris is onbereikbaar voor ons

Verschueren over gerucht: "Zijn salaris is onbereikbaar voor ons"

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 12:15wo 04-09-2019 om 12:15

Anderlecht zocht op de slotdag van de mercato tevergeefs naar een spits, nadat het Mbaye Diagne voor haar neus weggekaapt zag worden door Club Brugge. Tijdens deadline day ging het gerucht dat Anderlecht voor Michy Batshuayi ging. Michael Verschueren ontkent dit.

Batshuayi lachte de geruchten snel weg via social media. Verschueren bevestigt dat de Rode Duivel nooit een concrete piste was. "Zijn salaris is onbereikbaar, zelfs voor Club Brugge dat Champions League speelt. Zijn komst stond nooit op de agenda", laat Verschueren weten aan de Franstalige media.

Verschueren kreeg wel veel andere dossiers op zijn bureau, maar de sportieve man van Anderlecht hapte niet toe. "We probeerden een aanvaller te halen, maar zijn daar niet in geslaagd. We wilden echter ook geen paniekaankoop doen. Tachtig procent van de dossiers werd zonder actie gesloten. Voor de overige deden we onze job, maar we wilden geen speler die we niet kenden", legt Verschueren uit.

Buitenkansje
Anderlecht heeft nog wel de mogelijkheid om een transfervrije spits aan te trekken. Verschueren sluit die optie niet onmiddellijk uit. "Een vrije speler? Er ligt momenteel niks op tafel, maar je weet nooit wat er morgen kan gebeuren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws