Hairemans praat over Lamkel Zé: Laatste nog niet van gezien

Hairemans praat over Lamkel Zé: "Laatste nog niet van gezien"

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 11:24wo 04-09-2019 om 11:24

Geoffry Hairemans geraakte in de allerlaatste minuut van de zomermercato nog weg bij Royal Antwerp FC. Hij ruilde Antwerp in voor KV Mechelen. In zijn afscheidsinterview bij Het Nieuwsblad neemt hij geen blad voor zijn mond als het om zijn ex-club gaat.

Hairemans geeft zo ook openlijk zijn mening over Didier Lamkel Zé, het enfant terrible bij Antwerp. "Ik denk dat we er het laatste nog niet van hebben gezien. Van inborst is dat geen slechte gast. Ik kon me heus met hem amuseren. Maar hij moet dringend gaan beseffen dat hij niet langer op een pleintje sjot, waar alles om hem draait", is Hairemans scherp.

Lamkel Zé krijgt een belangrijke waarschuwing van Hairemans. "Hij wordt betaald om te presteren, en dan kan je je zulke fratsen niet permitteren. Hij speelt met zijn eigen geluk, maar ook met dat van de medespelers, de fans en de club in zijn totaliteit."

Nu ze niet langer een kleedkamer delen, kan Hairemans zich echter niet meer druk maken om het lot van Lamkel Zé. "Er is zoveel misgelopen de laatste maanden, en het is zeker niet allemaal zijn schuld, maar er waren véél voorvallen absoluut te vermijden. Soit, het is mijn probleem niet meer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws