OFFICIEEL: KSC Lokeren doet aanvaller Reznicek nog van de hand

OFFICIEEL: KSC Lokeren doet aanvaller Reznicek nog van de hand

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 11:09wo 04-09-2019 om 11:09

De Belgische transfermarkt is gesloten, maar in meerdere Europese landen is hij nog enkele dagen op. In Tsjechië gaat de mercato over vier dagen dicht. Zo kan het dat KSC Lokeren aanvaller Jakub Reznicek daar heeft weten onder te brengen.

Reznicek maakt een definitieve overstap naar FK Teplice, de hekkensluiter in de hoogste afdeling. Daarmee komt er een einde aan een teleurstellende samenwerking. De 31-jarige Reznicek was namelijk pas ruim een half jaar actief voor Lokeren. Ondanks een contract tot medio 2021 keert de spits nu al terug naar zijn thuisland.

Gedurende zijn korte verblijf op Daknam kwam Reznicek niet verder dan vier optredens. In die 131 minuten kwam hij eenmaal tot scoren en zakte hij met Lokeren naar de Eerste Klasse B. Daar werd geen beroep op hem gedaan door trainer Glen De Boeck.

'De aanvaller wist zijn plaats in de ploeg nooit echt af te dwingen. Hiermee realiseert Lokeren weer een uitgaande transfer van een speler die niet langer deel was van de A-kern', meldt Lokeren zelf over het afscheid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws