Svilar kiest voorlopig voor België: Nog niet de tijd om die keuze te maken

Svilar kiest voorlopig voor België: "Nog niet de tijd om die keuze te maken"

03-09-2019 19:35
7

Mile Svilar komt opnieuw uit voor de Belgische beloftenploeg. De jonge doelman kan kiezen tussen Servië en België, maar hij hield al twee jaar de boot af.

Na veel contact met Filip De Wilde besloot Svilar terug uit te komen voor België, maar zijn keuze is niet definitief. "Als ik ooit het voorrecht krijg om voor beide landen te kunnen kiezen, dan zal ik die keuze dan wel maken. Maar het is nu nog niet de tijd om die keuze te maken", vertelde Svilar aan Het Nieuwsblad.

“Het was niet dat ik twee jaar geleden geen keuze wilde maken. Ik wilde vooral de focus leggen op Benfica en de aanpassing aan het leven in Portugal. Servië heeft me een paar maanden geleden gecontacteerd maar toen had ik hen hetzelfde geantwoord, namelijk dat ik me nog op mijn club wilde focussen.

"Nu zijn we twee jaar verder en ik had zin om te komen. Want ik voel mij goed bij de nationale ploeg. Dat was altijd al zo. Als ik zeg dat ik naar huis ga, dan heb ik het over Antwerpen en België. Ik ben hier opgegroeid, heb hier school gelopen en mijn vrienden wonen hier", besloot de jonge doelman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie