'Vitesse en Chelsea sluiten 'speciale' deal: zwaargeblesseerde goalie naar Arnhem'

'Vitesse en Chelsea sluiten 'speciale' deal: zwaargeblesseerde goalie naar Arnhem'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 16:12di 03-09-2019 om 16:12

Laatste update: dinsdag 3 september 2019 om 16:13di 03-09-2019 om 16:13

Vitesse en Chelsea zijn het eens geworden over een 'speciale' huurdeal. Dat meldt dagblad de Gelderlander dinsdag. Goalie Jamal Blackman speelt dit seizoen in Arnhem. 

De 25-jarige Blackman wordt volgens de Gelderlander gehuurd van Chelsea, al kan hij voorlopig niet in actie komen. Blackman is namelijk zwaargeblesseerd. Eerder dit jaar brak hij zijn been. De keeper is momenteel bezig met zijn revalidatie. Chelsea denkt dat Vitesse een goede omgeving voor hem is om te herstellen en weer op niveau te komen. 

Vitesse en Chelsea hebben de opmerkelijke overstap van Blackman nog niet bevestigd via de officiële kanalen. De deal móet maandag, op deadline day, al papier zijn gezet, want voor beide teams is de transferwindow inmiddels gesloten. 

Blackman werd de afgelopen jaren verhuurd aan onder meer Leeds United, Middlesbrough en Sheffield United. Met onder meer Remko Pasveer en Kostas Lamprou beschikt Vitesse-trainer Leonid Slutsky al over twee ervaren keepers. Lamprou kwam deze zomer over van Ajax. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws