UPDATE: Goed nieuws voor Anderlecht: ‘Zulj met succes geopereerd aan de neus’

UPDATE: Goed nieuws voor Anderlecht: ‘Zulj met succes geopereerd aan de neus’

03-09-2019 14:49 Laatste update: 07-09-2019 07:14
33

RSC Anderlecht zag twee spelers uitvallen tijdens de topper tegen Standard Luik. Paars-wit pakte wel de eerste zege van het seizoen (1-0). Het Laatste Nieuws komt met een update over de blessures.

Vooral de hoofdblessure van Pieter Gerkens zag er ernstig uit. De aanvaller speelde nog even door, maar al snel werd duidelijk dat hij niet meer verder kon na de botsing met Standard-verdediger Bokadi. Er was permanent overleg met de dokter, zegt Simon Davies. "Het was hun beslissing."

Ook Peter Zulj moest vroegtijdig naar de kant. Na een tik van Paul-José Mpoku had de Oostenrijker een bloedneus. De middenvelder heeft een neusbreuk aan de Klassieker overgehouden. De komende weken zal hij misschien met een masker spelen. Samir Nasri was overigens ziek.

Update 04/09, 07.44: Peter Zulj moet volgens Het Nieuwsblad geopereerd worden aan zijn neus. De middenvelder kreeg een tik van Paul-José Mpoku tijdens de topper tegen Standard en kampt met een neusbreuk. Hij is twee tot drie weken out.

Update 07/09, 07.14: Het Nieuwsblad meldt dat Peter Zulj met succes geopereerd is aan de neus. De middenvelder kan mogelijk snel weer spelen voor RSC Anderlecht. Waarschijnlijk moet hij wel een tijdje een masker dragen.