Uitgaande transfers nog wel mogelijk: Welke landen kunnen nog spelers kopen?

Uitgaande transfers nog wel mogelijk: Welke landen kunnen nog spelers kopen?

03-09-2019 13:40 Laatste update: 04-09-2019 09:45
8

De transfermarkt in België is gedaan. In Europa zijn de meeste mercato’s gesloten, maar toch is het nog opletten geblazen. Enkele transfermarkten zijn nog open. Even een overzicht van welke landen nog spelers kunnen kopen/huren volgens transfermarkt.

Gisteren sloot de transfermarkt voor de meeste Europese landen. Enkel Bulgarije (5 september), Slowakije (6 september), Tsjechië (8 september) en Israël (18 september) zijn nog open. Dat zijn echter geen interessante opties voor spelers uit de Jupiler Pro League.

Er zijn wel enkele spelers in verband gebracht met een lucratieve overgang naar het Midden-Oosten (Adrien Trebel, red.). De transfermarkten in Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten sluiten pas op 30 september. Egypte een dag later. In Argentinië kunnen ze nog tot 24 september spelers kopen en Mexico sluit op 5 september.

De kans zit er dus in dat er nog spelers kunnen vertrekken uit de Jupiler Pro League. Enkel het grote geld van Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten kan nog een interessante optie zijn voor enkele spelers.