Waasland-Beveren niet blij met Gent: 'Slachtoffer van een steekspel'

Waasland-Beveren niet blij met Gent: 'Slachtoffer van een steekspel'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 13:05di 03-09-2019 om 13:05

Laatste update: dinsdag 3 september 2019 om 13:14di 03-09-2019 om 13:14

Waasland-Beveren hoopte op de laatste dag van de transferperiode nog Louis Verstraete over te nemen van KAA Gent. Dat lukte niet. Op de Freethiel wijzen ze nu met een beschuldigend vingertje naar de Buffalo's.

Bij Waasland-Beveren zag met in Verstraete de ideale box-to-boxspeler. Tot een deal kwam het evenwel niet. 'Alles leek ook in kannen en kruiken gisteren. KAA Gent stuurde een huurovereenkomst door, het geel-blauwe bestuur ondertekende het document én de speler zelf ondertekende alle nodige documenten', klinkt het op de Freethiel.

Geen Haroun, geen Verstraete
Er kwam evenwel een kink in de kabel. 'Het enige wat dus nog ontbrak, was een handtekening van zijn moederclub zelf. Die handtekening kwam er uiteindelijk niet, aangezien hun transferdoelwit (Faris Haroun van Antwerp, nvdr) niet kon worden afgerond, waardoor Verstraete de kern van KAA Gent niet mocht verlaten', stelt Waasland-Beveren.

Voor Waasland-Beveren is de conclusie hard en is het de schuld van Gent dat Verstraete in de Ghelamco Arena blijft. 'Geen Louis Verstraete in geel en blauw dus. De speler en Waasland-Beveren werden dus het slachtoffer van een steekspel waar het zelf niet aan deelnam.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws