'Club Brugge wilde niet uitgekleed worden door entourage Wanyama'

'Club Brugge wilde niet uitgekleed worden door entourage Wanyama'

03-09-2019 12:30 Laatste update: 16:17
39

Club Brugge heeft veel geld besteed in de afgelopen transferperiode, maar het had nog een pak meer kunnen zijn. Victor Wanyama kwam niet na een lange transfersoap.

Club Brugge had een akkoord beet met Tottenham, maar niet met Wanyama. Normaal gezien had die op 25 augustus het vliegtuig moeten nemen naar België. Hij is dan echter nergens te bekennen en vraagt extra tijd. Zijn familie is ook absoluut niet overtuigd dat Club Brugge de juiste keuze is, meldt Het Nieuwsblad. Zij kennen Club Brugge namelijk niet eens.

Afgelopen dinsdag deed Club een tweede poging en hield het zelfs een privéjet klaar. Wanyama weigerde echter om met een privéjet het kanaal over te steken na het drama rond de betreurde Emiliano Sala. Hij wil zelfs de trein nemen, wat de boel nog meer vertraagt.

Tot overmaat van ramp moet Tottenham nog een contractueel geschil oplossen. Het wil Club laten meebetalen aan de achterstallige som, ook al was dit niet de afspraak. Als Wanyama ook nog een extra contractjaar én een volledige medische verzekering vraagt, is de maat vol voor Club. 'Je kan je broek wel een beetje laten zakken, maar er zijn grenzen', klinkt het bij Club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie