UPDATE: Lamkel Zé traint gewoon mee met A-kern: “Situatie wordt ‘boven’ beslist”

UPDATE: Lamkel Zé traint gewoon mee met A-kern: “Situatie wordt ‘boven’ beslist”

03-09-2019 10:15 Laatste update: 04-09-2019 13:18
18

Didier Lamkel Zé is maandag komen praten met het bestuur van Antwerp. Het ging natuurlijk over zijn recente uitspattingen, met onder meer een vechtpartij op training. Lamkel Zé gaat deze keer echter niet naar de B-kern.

De Kameroener zat eerder deze zomer in de B-kern. Hij was namelijk weggebleven van de training om een transfer af te dwingen. Afgelopen donderdag bracht hij Antwerp in een lastig parket door rood te pakken tegen AZ Alkmaar. Verder ging hij op training nog op de vuist met Sinan Bolat.

Genoeg stof dus voor een gesprek met Luciano D’Onofrio, Olivier Renard en Sven Jaecques van de clubleiding. Gazet Van Antwerpen weet echter dat hij niet naar de B-kern zal verwezen worden. Laszlo Bölöni hield hem wel uit de wedstrijdselectie tegen Zulte Waregem.

Het Laatste Nieuws weet dat Lamkel Zé zich verontschuldigd heeft voor zijn gedrag. Over zijn rode kaart zei hij naar verluidt "sorry voor mijn viering, ik wist het niet". De vraag is of die uitleg indruk zal maken op Bölöni.

Update 04/09, 13.18: Lamkel Zé traint gewoon mee met de A-kern. Na een gesprek met de clubleiding lijkt alles koek en ei te zijn. “Zijn situatie moet je ‘boven’ navragen, maar hij mag gewoon weer meetrainen”, laat assistent-trainer Wim De Decker aan Het Laatste Nieuws weten.