'Didillon versierde ei zo na mooie transfer: Anderlecht-doelman gelinkt aan PSG'

'Didillon versierde ei zo na mooie transfer: Anderlecht-doelman gelinkt aan PSG'

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 08:31di 03-09-2019 om 08:31

RSC Anderlecht heeft op Transfer Deadline Day geen inkomende transfer meer weten af te ronden. Ook uitgaand bleef het nog relatief stil. Wie bijna een mooie transfer beet had, was Thomas Didillon (23).

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Didillon zowaar in beeld was bij PSG. Daar was de Fransman één van de mogelijke pistes als nieuwe tweede doelman. Uiteindelijk ging het feestje voor zowel Didillon als Anderlecht niet door.

Bij Anderlecht hadden ze maar wat graag meegewerkt aan een transfer. Sinds de komst van Hendrik Van Crombrugge moet de Fransman op niet veel speelminuten meer rekenen. Bovendien staan ook Davy Roef en Frank Boeckx nog op de loonlijst van paars-wit.

Het is nu aan Didillon om zich opnieuw in de kijker te proberen spelen, al lijkt de kans bijzonder klein dat hij zonder tegenslag bij Van Crombrugge opnieuw een kans krijgt bij Anderlecht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Had hij daar van pas gekomen als back-up?

(185 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws