'Anderlecht kreeg drie(!) spitsen in de schoot geworpen, paars-wit hapte niet toe'

'Anderlecht kreeg drie(!) spitsen in de schoot geworpen, paars-wit hapte niet toe'

03-09-2019 08:00
66

RSC Anderlecht heeft er een relatief rustige Transfer Deadline Day opzitten. Lange tijd zag het er naar uit dat paars-wit nog een nieuwe spits zou vastleggen, maar uiteindelijk bleef Anderlecht achter zonder inkomende transfer.

Mbaye Diagne leek op weg naar Anderlecht, maar Club Brugge was hen alsnog te snel af. Daarna werd paars-wit dan weer gelinkt aan Michy Batshuayi, maar de Rode Duivel maakte met die geruchten al snel komaf via zijn sociale media. Uiteindelijk kreeg Anderlecht nog vier spitsen aangeboden.

Volgens Het Nieuwsblad kreeg Anderlecht nog enkele malen de kans om een extra aanvaller in te lijven. De eerste is John Guidetti (Alaves), maar die naam circuleerde maandag al. Daarnaast werden ook Khouma Babacar (Sassuolo ), Lois Diony (Saint-Etienne) en Seydou Doumbia (transfervrij, maar ex-AS Roma en Newcastle).

Uit de geruchtenmolen kwam ook nog eens de naam van Habib Habibou, die zonder club zit. Diezelfde Habibou had eerder op maandag de supporters van KAA Gent en de pers goed beet, toen hij aangaf terug te keren naar zijn ex-club. Al bleek dat al snel een fabeltje.