Opvallend gerucht Tavolieri: 'Makelaar biedt Habibou aan bij... Anderlecht'

Opvallend gerucht Tavolieri: 'Makelaar biedt Habibou aan bij... Anderlecht'

02-09-2019 23:58 Laatste update: 03-09-2019 00:02
3

Een opvallende verschijning in ons land vandaag: Habib Habibou. De aanvaller werd gespot aan het stadion van KAA Gent. Al zou hij geen transfer hebben besproken. Dat kan binnenkort wel gebeuren bij... RSC Anderlecht.

Habibou werd maandag nog gespot aan de Ghelamco Arena. Aanvankelijk klonk het bij Het Nieuwsblad dat het mogelijk om een transfer ging, al weerlegde de spits dat zelf meteen. Toch kan hij binnenkort in ons land spelen, dat bijzonder opvallend gerucht stuurt Sacha Tavolieri van RMC Sport de wereld in.

Anderlecht, dat nog steeds zoekt naar een spits, zou via de makelaar van Habibou op het spoor van de Afrikaan zijn gekomen. Een transfer op deadline day raakte niet meer rond, maar aangezien Habibou een vrije speler is, kan hij ook nog na de transferperiode worden aangetrokken. Beide partijen zouden binnenkort rond de onderhandelingstafel zitten met elkaar.

Het gerucht van de niet al te betrouwbare Tavolieri mag op zijn minst bijzonder opvallend genoemd worden. De inmiddels 32-jarige Habibou zit al enkele maanden zonder club, nadat zijn samenwerking met het Israëlische Maccabi Petach Tikva geen vervolg kreeg. Logische gezien het feit dat de aanvaller tot slechts negen optredens (twee goals) kwam.  De kans lijkt dan ook bijzonder klein dat de spits binnenkort naar Anderlecht trekt.