OFFICIEEL: Lukaku ziet concurrent bij Internazionale richting PSG vertrekken

OFFICIEEL: Lukaku ziet concurrent bij Internazionale richting PSG vertrekken

02-09-2019 23:03 Laatste update: 23:13
6

Mauro Icardi is definitief speler van Paris Saint-Germain. De spits wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Internazionale met een optie tot koop van naar verluidt 65 miljoen euro. Voor de huur betaalt PSG 5 miljoen euro. 

De 26-jarige Icardi kwam in 2013 over van Sampdoria en was lang de onbetwiste nummer één in de spits van Inter. Daar kwam vorig seizoen al verandering in, toen de Argentijn de aanvoerdersband werd ontnomen vanwege een conflict over een contract. Met de komst van de nieuwe trainer Antonio Conte was het einde verhaal voor Icardi: de spits kreeg deze zomer te horen dat hij geen minuut meer gaat spelen voor Inter. 

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca di Marzio gaat Icardi in Parijs 6 miljoen euro per jaar verdienen. Volgend jaar stijgt dit salaris naar 6,5 miljoen euro en het jaar daarna naar 7 miljoen.

Voor PSG is het de tweede topversterking op laatste dag van de transfermarkt: eerder kwam Keylor Navas over van Real Madrid. Zij zullen binnenkort in de Champions League Club Brugge treffen.