OFFICIEEL: Ooit toptalent van AA Gent, nu verandert Vandeputte van club in Serie C

OFFICIEEL: Ooit toptalent van AA Gent, nu verandert Vandeputte van club in Serie C

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 22:08ma 02-09-2019 om 22:08

De Serie C lijkt Jari Vandeputte wel te liggen. Het voormalige toptalent van KAA Gent heeft de ene Italiaanse derdeklasser in extremis verlaten voor een andere. Hij zette zijn handtekening onder een contract bij Vicenza Virtus.

Vandeputte probeerde het de voorbije twee jaar bij Viterbese Castrense, een andere club uit de Serie C. In zijn eerste seizoen deed de aanvallende middenvelder het uitstekend: als vaste waarde wist hij zeven competitietreffers te maken. De voorbije maanden liep het echter minder. Daarin kwam hij amper tot twee doelpunten.

Toch is Vicenza ervan overtuigd dat Vandeputte een meerwaarde kan betekenen. Via de officiële kanalen laat het weten dat onze landgenoot voor twee jaar heeft getekend.

Vandeputte maakte zijn debuut in het Belgische voetbal, bij KAA Gent. Daar stond hij bekend als één van de grotere talenten uit de jeugdwerking. Verder dan een handvol optredens voor de Buffalo's kwam Vandeputte echter niet. Tijdens een passage bij het Nederlandse Eindhoven FC liep het beter, waarna de nu 23-jarige technicus voor Italië koos.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws