Speeldata Croky Cup zijn bekend: Genk op dinsdag, Anderlecht en Club woensdag

Speeldata Croky Cup zijn bekend: Genk op dinsdag, Anderlecht en Club woensdag

02-09-2019 21:26 Laatste update: 23:01
5

De Pro League heeft maandag een hele reeks speeldata bekendgemaakt. De meest interessante zijn die van de 1/16e finales van de Beker van België, waarin de clubs uit Eerste Klasse A voor het eerst in actie schieten.

De speelronde wordt naar goede gewoonte midweeks afgewerkt, op 24, 25 en 26 september, staat te lezen op de site van de Pro League. Van de clubs uit 1A komen KRC Genk (bij Ronse SK), Cercle Brugge (thuis tegen US Rebecquoise) en Waasland-Beveren (thuis tegen KVC Westerlo) al dinsdag op de grasmat.

De meerderheid van de clubs werkt haar wedstrijden woensdag af. Dat geldt onder meer voor RSC Anderlecht, dat met K. Beerschot V.A. lastig lootte, of Club Brugge. De vicekampioen trekt dan naar Francs Borains.

Op donderdag zijn er tot slot nog twee interessante duels. Royal Antwerp FC ontvangt het gedegradeerde Sporting Lokeren op de Bosuil, terwijl Standard Luik ook al een club uit Eerste Klasse B treft in de vorm van Lommel SK.

Voetbalfans die liever voor de televisie blijven, krijgen de kans om twee wedstrijden van de Croky Cup te volgen. Op woensdag zendt Sporza Beerschot-Anderlecht uit. VTM heeft dan weer de rechten verworven voor Antwerp-Lokeren.