UPDATE: 'Anderlecht stalt beloftevolle aanvaller bij noodlijdend Waasland-Beveren'

UPDATE: 'Anderlecht stalt beloftevolle aanvaller bij noodlijdend Waasland-Beveren'

02-09-2019 21:00 Laatste update: 22:04
11

De transfermarkt gaat over een paar uur dicht, en dus maken enkele Belgische clubs nog haast. Waasland-Beveren hoort daar zeker bij. De rode lantaarn hoopt op Olivier Dhauholou van Anderlecht. 

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De inmiddels al 22-jarige Dhauholou lijkt geen toekomst meer te hebben in het shirt van Anderlecht. Hij kreeg er nog nooit één speelminuut met de A-ploeg. Vorig seizoen zat hij wel twee keer in de wedstrijdselectie, maar hij mocht niet invallen.

Anderlecht en Waasland-Beveren zitten nu rond de tafel om te spreken over een uitleenbeurt voor Dhauholou. Het is opvallend dat de twee partijen praten over een huur, want Dhauholou heeft nog maar een contract tot volgende zomer bij Anderlecht. Over een jaar is hij dus sowieso transfervrij.

Update 22.00: Anderlecht en Waasland-Beveren zouden een akkoord gevonden hebben over Dhauholou. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Meer dan waarschijnlijk gaat het om een uitleenbeurt van één seizoen zonder aankoopoptie. Dat hoeft ook niet, want Dhaholou loopt binnen een jaar dus uit zijn contract bij Anderlecht.