Antwerp haalt Defour terug naar JPL, die al hint naar volgende Belgische club

Antwerp haalt Defour terug naar JPL, die al hint naar volgende Belgische club

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 19:22ma 02-09-2019 om 19:22

Steven Defour is terug in België. De 31-jarige middenvelder tekende voor één seizoen bij Antwerp FC.  Defour vond dat de tijd rijp was om terug te keren naar de Jupiler Pro League.

Zo was de interesse van Antwerp niet nieuw. "Antwerp toonde in januari al interesse en zei toen: wij blijven geïnteresseerd, wat er ook gebeurt", citeerde Het Nieuwsblad Defour bij de persvoorstelling.

"Ik heb deze zomer geregeld nog telefoontjes gekregen van Luciano D’Onofrio, maar dat was meestal heel algemeen, om te horen hoe het ging. Burnley had nooit de intentie om mij te verkopen. Tot we nu, op het einde van de mercato, beslisten om toch afscheid te nemen. Dit was het juiste moment om naar België terug te keren", gaat Defour verder.

Geen terugkeer naar KV Mechelen
Een terugkeer naar zijn moederclub KV Mechelen is dan ook nog niet voor meteen. "Ik weet dat veel fans van KV Mechelen hadden gehoopt of gedroomd dat ik naar daar zou gaan, maar Antwerp speelde nu gewoon snel op de bal."

Op termijn sluit Defour echter niks uit, integendeel. "Ik heb altijd gezegd dat ik mijn carrière in Mechelen zou afsluiten, maar dat kan nog altijd. Mijn carrière is hopelijk nog lang niet gedaan."

Poll

Zal Defour de verwachtingen inlossen bij Antwerp?

(1327 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws