UPDATE: Haroun blijft op de Bosuil: De club laat me niet gaan

UPDATE: Haroun blijft op de Bosuil: "De club laat me niet gaan"

02-09-2019 17:35 Laatste update: 22:34
11

De transfer van Faris Haroun leek voor 99 procent in kannen en kruiken. Royal Antwerp FC heeft haar middenvelder onverwachts toch in de wachtkamer gezet.

Haroun legde maandag in Gent zijn medische testen af en was in prinicipe klaar om zijn verbintenis te ondertekenen. Antwerp heeft echter uit het niets op de rem getrapt. Antwerp houdt de deal voorlopig tegen, dat bevestigt Haroun aan Het Nieuwsblad.

De hoofdpersoon zelf blijft echter kalm ander de recente ontwikkelingen. "Ik keer nu even terug naar mijn hotel. Voorlopig moet ik afwachten. Dit wordt boven mijn hoofd beslist", reageerde hij tegenover de krant. Getuige een story op zijn Instagram moest Haroun even wat stoom afblazen toen hij het laatste nieuws vanuit Antwerpen ontvingen.

Vooralsnog is onbekend waarom Antwerp voor vertraging in het dossier zorgt. Met nog meer dan acht uur op de klok is er voor alle partijen nog genoeg tijd om al het papierwerk in orde te maken.

Update 17u42: Het Laatste Nieuws komt met meer info over de kwestie. Een aanvullende wens van Antwerp is de oorzaak. The Great Old zou Louis Verstraete (20) in de deal willen betrekken, iets dat Gent niet ziet zitten. De zet van Antwerp is des te opvallender, omdat het met Egor Nazaryna zelf nog een centrale middenvelder richting uitgang laat gaan.

Update 22u26: De kwestie rond Haroun is nog steeds niet beslecht. Straffer nog: de middenvelder is inmiddels weer teruggekeerd naar Antwerpen. Volgens Het Nieuwsblad wacht Haroun op de Bosuil af tot de zaak rond geraakt. Of dat nog het geval zal zijn, is echter zeer de vraag. Blijkbaar heeft Haroun zelf laten weten dat een transfer van de baan is. Antwerp zou de overgang naar Gent blokkeren.