'Anderlecht zoekt nog, Thelin slachtoffer van paars-wit talmen'

'Anderlecht zoekt nog, Thelin slachtoffer van paars-wit talmen'

02-09-2019 15:55
40

RSC Anderlecht heeft nog altijd geen nieuwe spits. Dat is jammer voor Vincent Kompany, maar ook voor Isaac Kiese Thelin. Door het talmen van Anderlecht op de transfermarkt moet de Zweed voorlopig in Brussel blijven.

Anderlecht leek bij Galatasaray Mbaye Diagne weg te plukken, maar uiteindelijk ging Club Brugge aan de haal met de aanvaller. Anderlecht moet daarom met een alternatief op de proppen komen. Momenteel klinkt het in de wandelgangen dat Anderlecht denkt aan Michy Batshuayi en Yannick Bolasie.

Batshuayi en Bolasie halen, lijkt evenwel niet evident. Onder Frank Lampard is Batshuayi dan geen basisspelers. Aanvallers heeft de manager van Chelsea niet op overschot. Bolasie mag weg bij Everton, maar voor de man die vorig seizoen al op huurbasis speelde bij Anderlecht, is er ook interesse van Sporting.

Geen nieuwkomer, geen vertrekker
Voor Thelin blijft het wachten alvorens Anderlecht een nieuwe aanvaller weet te strikken. De Zweed is in beeld bij Kopenhagen, maar volgens Sudpresse moet Thelin wachten op zijn transfer tot Anderlecht haar nieuwe aanvaller beet heeft. Indien Anderlecht niemand meer weet te strikken, lijkt de kans groot dat Thelin in het Lotto Park moet blijven.