'Frenkie-slachtoffer' Rakitic zegt af voor Kroatië wegens transfer

'Frenkie-slachtoffer' Rakitic zegt af voor Kroatië wegens transfer

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 14:30ma 02-09-2019 om 14:30

Ivan Rakitic lijkt maandag nog te vertrekken bij FC Barcelona. De Kroatische middenvelder heeft bondscoach Zlatko Dalić gevraagd om hem niet op te roepen voor de komende EK-kwalificatieduels, zodat hij zich op een transfer kan richten.

Kroatië neemt het vrijdag op tegen Slowakije en maandag is Azerbeidzjan de tegenstander. Dalić is niet blij met de absentie van Rakitic. "Ik sprak hem gisteren. Vanwege een transfer kan hij zich niet concentreren op het nationale team. Hij komt niet", vertelt de keuzeheer op een persconferentie. "Wie er niet klaar voor is, kan beter wegblijven. Ik heb geen tijd om mij bezig te houden met Rakitic."

Volgens Diario Sport heeft de 31-jarige middenvelder een voorstel van Juventus op zak. Eerder toonde Paris Saint-Germain al interesse. Rakitic mag mede door de komst van Frenkie de Jong vertrekken bij Barça. Hij begon in de eerste drie competitieduels van het seizoen op de bank. De Catalanen staan open voor een transfer, aangezien Rakitic nu nog een flinke transfersom kan opleveren. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws