Eerst Antwerp over de knie gelegd, nu mogelijk voor 12 miljoen euro naar Italië

Eerst Antwerp over de knie gelegd, nu mogelijk voor 12 miljoen euro naar Italië

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 14:28ma 02-09-2019 om 14:28

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 14:43ma 02-09-2019 om 14:43

AZ raakt Oussama Idrissi maandag mogelijk kwijt aan Torino. De Italiaanse journalist Alfredo Pedullà weet 'exclusief' te melden dat er een principe-akkoord is bereikt tussen de twee clubs.

Torino zou bereid zijn om 12 miljoen euro te betalen voor de 23-jarige Idrissi, die vorige week nog mee zorgde voor de uitschaling van Antwerp in de Europa League. De Serie A-formatie wil op deadline day sowieso nog een vleugelaanvaller aan de selectie toevoegen. Torino heeft tot 21.00 uur om de transfer van Idrissi af te ronden en volgens Pedullà ligt het in de lijn der verwachting dat de international van Marokko naar Turijn komt.

Idrissi speelt sinds januari 2018 voor AZ. De Alkmaarders namen hem destijds over van FC Groningen. Eerder speelde hij voor Feyenoord. Dit seizoen was Idrissi goed voor drie doelpunten in vier competitieduels.

Nordin Amrabat bevestigde zondag bij FOX Sports dat hij onlangs een telefoontje had gekregen over Idrissi. Torino wilde via hem blijkbaar informatie inwinnen over de vleugelspeler. Een miljoenentransfer van Idrissi naar Italië zou de tweede klapper zijn van deze zomer voor AZ. Enkele weken geleden werd Guus Til voor 18 miljoen euro verkocht aan Spartak Moskou. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws