UPDATE: Standard vindt geen oplossing: 'Cavanda blijft gewoon in Luik'

UPDATE: Standard vindt geen oplossing: 'Cavanda blijft gewoon in Luik'

02-09-2019 10:40 Laatste update: 19:01
2

Standard Luik heeft zijn kern nagenoeg rond. Enkele spelers kijken echter nog uit naar een vertrek. Vooral Alen Halilovic en Luis Pedro Cavanda zouden de Rouches graag willen verlaten.

Halilovic en Cavanda kunnen niet op veel speelminuten rekenen bij Standard en willen nog vertrekken uit Sclessin. Het Nieuwsblad meldt dat rechtsback Cavanda in Spanje en Italië rondkijkt voor een transfer. Parma en Genoa zoeken nog een rechtsback, maar tot nu toe is er nog geen bod uitgebracht.

Ook Halilovic hoopt nog op een vertrek bij Standard. De middenvelder hoopt alsnog naar Heerenveen te trekken. Dat transferdossier is echter niet simpel omdat Standard de Kroaat huurt van AC Milan. De Rouches zeiden eerder al nee tegen een voorstel waarin ze zelf nog een deel van het loon moeten betalen.

Update 02/09, 19.00: Standard heeft geen oplossing gevonden voor Cavanda, waardoor de rechtsachter gewoon op Sclessin blijft. Dat meldt Het Nieuwsblad. De huurdeal tussen Heerenveen en Halilovic raakt wellicht wel rond.