'Ghoochannejhad (ex-STVV en Standard) keert na drie jaar terug naar Nederland'

'Ghoochannejhad (ex-STVV en Standard) keert na drie jaar terug naar Nederland'

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 10:35ma 02-09-2019 om 10:35

Reza Ghoochannejhad keert terug naar Nederland. De Iraanse aanvaller gaat op deadline day een meerjarig contract signeren bij PEC Zwolle, meldt Voetbal International maandag. 

De 31-jarige Ghoochannejhad is momenteel nog in dienst van APOEL Nicosia. De Cypriotische topclub verhuurde hem tijdens de eerste maanden van 2019 aan Sydney FC. Ondanks een doorlopend contract is de rol van Ghoochannejhad uitgespeeld in Nicosia. Nu staat de aanvaller dus voor een terugkeer naar de Eredivisie, waar hij eerder onder meer uitkwam voor subtopper sc Heerenveen.

Volgens het regionale dagblad De Stentor laat Ghoochannejhad zijn contract bij APOEL waarschijnlijk ontbinden. In Zwolle ligt voor de international een tweejarig contract klaar. PEC was nog op zoek naar een extra spits, nadat met 4 op 15 de start werd gemist.

Geen onbekende
Ghoochannejhad is in ons land geen onbekende naam. Hij liet zich met 21 treffers in 38 optredens gelden bij Sint-Truiden. Standard raakte overtuigd en haalde Ghoochannejhad halverwege het seizoen 2012/13 naar Luik. Aan de boorden van de Maas wist hij nooit een vaste waarde te worden. Na slechts achttien optredens en vijf doelpunten trok hij begin 2014 verder naar Engeland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws