'Diagne tekent present, transfer naar Club Brugge kwestie van tijd'

'Diagne tekent present, transfer naar Club Brugge kwestie van tijd'

Gepubliceerd: zondag 1 september 2019 om 23:35zo 01-09-2019 om 23:35

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 11:00ma 02-09-2019 om 11:00

Opvallend nieuws: Mbaye Diagne zou immers op weg zijn naar Club Brugge. De aanvaller werd eerder gelinkt aan RSC Anderlecht, maar die deal sprong af op het laatste moment. Ondertussen is Diagne op weg naar Blauw-Zwart.

Dat meldt het Turkse A Spor. Galatasaray heeft de transfer van Radamel Falcao helemaal afgerond. Bovendien staat ook Florin Andone dicht bij een overgang naar de Turkse topclub. Daardoor ligt de weg helemaal open voor een vertrek van Diagne.

De Senegalese aanvaller, die in België al aan de slag was bij SK Lierse en KVC Westerlo, werd de voorbije dagen vooral gelinkt aan Anderlecht, maar de deal met de Brusselaars sprong af op het laatste moment.

Blijkbaar zag Club Brugge een opportuniteit, want Blauw-Zwart sprong meteen in de dans voor Diagne. De Senegalees zou op weg zijn naar het Jan Breydelstadion.

Update 02/09, 00.16 uur: Mbaye Diagne is op weg naar Club Brugge. Galatasaray heeft via zijn offciële kanalen aangekondigd dat er momenteel onderhandelingen lopen met Blauw-Zwart over de Senegalees. 

Update 11.00: Club Brugge heeft Mbaye Diagne bijna beet. Het Laatste Nieuws spotte de Senegalees maandagochtend in Brugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws