'Nog geen akkoord tussen Antwerp en KV Mechelen, partijen nader elkaar wel'

'Nog geen akkoord tussen Antwerp en KV Mechelen, partijen nader elkaar wel'

01-09-2019 22:42 Laatste update: 02-09-2019 13:35
3

Geoffry Hairemans heeft tegen Zulte Waregem zijn laatste wedstrijd voor Royal Antwerp FC gespeeld. De middenvelder bevestigde na de wedstrijd dat hij voor het einde van de transfermercato nog zal vertrekken.

De Great Old verloor zondagavond met 2-0 aan de Gaverbeek, maar na de wedstrijd viel er nog meer nieuws te rapen. Hairemans verklaarde immers aan de redactie van Het Laatste Nieuws dat hij de deur van de Bosuil achter zich dichttrekt.

"Ik hoop dat er morgen een akkoord komt met een andere club", aldus Hairemans. "Ik heb mijn beste steentje bijgedragen voor Antwerp, maar nu is mijn tijd hier voorbij. Ik hoop echt elders te tekenen. Enigszins is dat met pijn in het hart, want Antwerp blijft mijn club."

Waar de middenvelder heen gaat, is nog niet geweten, maar morgen komt daar zeker verandering in. Bij Antwerp zal er maandag nog veel transferactiviteit zijn. Steven Defour, Zinho Gano en Manuel Benson worden in principe toegevoegd aan de kern van Laszlo Bölöni.

Update 02/09, 10.06: Volgens Het Nieuwsblad staat Antwerp dicht bij een akkoord over publiekslieveling Geoffrey Hairemans. Zijn nieuwe club zou KV Mechelen worden. Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem bevestigde de middenvelder al dat hij zal vertrekken bij The Great Old.

Update 13.35: Volgens zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws hebben de clubs nog altijd geen overeenstemming bereikt over de afkoopsom voor Hairemans. Naar verluidt evolueren de gesprekken wel vlot en naderen de partijen elkaar. Een deal zou zodoende niet veraf meer zijn.