LIVE: Transfer Deadline Day in de Jupiler Pro League en in het buitenland

LIVE: Transfer Deadline Day in de Jupiler Pro League en in het buitenland

02-09-2019 07:00 Laatste update: 19:17
6

Trekt Victor Wanyama op Transfer Deadline Day naar het Jan Breydelstadion? Of kiest Club Brugge voor Eder Balanta? Doet RSC Anderlecht nog inkomende transfers en/of vertrekt er nog iemand bij landskampioen KRC Genk? Volg de laatste dag van de zomerse transferperiode uit het binnen- en buitenland LIVE bij VoetbalPrimeur.be.

Transfer Deadline Day belooft weer een hectische dag te worden in de Jupiler Pro League. Heel wat eersteklassers hebben hun huiswerk nog niet af. Sommige clubs voeren een race tegen de klok om hun witte merel(s) aan te trekken. Ook de transfers in het buitenland houden wij nauwlettend in de gaten en zullen in deze liveblog verschijnen.

De zomerse transferperiode loopt in België af maandag om 23.59. Wil een ploeg dus nog een nieuwe speler? Dan moet het papierwerk tegen dan in orde zijn. Let op, na maandag mogen Jupiler Pro League-ploegen nog transfervrije spelers aantrekken. Ook vertrekkers uit België zijn nog mogelijk. Niet alle competities komt er nu al een einde aan de transferperiode.