'Bölöni laat Bolat en Lamkel Zé buiten de selectie na incident op de training'

'Bölöni laat Bolat en Lamkel Zé buiten de selectie na incident op de training'

01-09-2019 14:30
24

De spectaculaire uitschakeling in de Europa League heeft nog een staartje gekregen voor Royal Antwerp FC. Sinan Bolat en de veelbesproken Didier Lamkel Zé raakten zaterdag met elkaar in de clinch op training. Beide zijn disciplinair gestraft door trainer Laszlo Bölöni.

Het Nieuwsblad onthult dat de twee kemphanen buiten de selectie zijn gelaten voor de verplaatsing naar Zulte Waregem, die zondag om 20u op het programma staat. De aanleiding van het incident is niet bekend, maar mogelijk heeft het nog te maken met de domme rode kaart van Lamkel Zé tegen AZ (1-4).

Jens Teunckens zal door de afwezigheid van Bolat het Antwerpse doel verdedigen. Voor Bolat zal de ruzie verder waarschijnlijk zonder grote gevolgen blijven. Dat lijkt een ander verhaal voor Lamkel Zé. Het is niet de eerste keer dat de 22-jarige flankspeler uit Kameroen zich in de problemen werkt bij The Great Old. Tijdens de voorbereiding stuurde Bölöni hem voor meerdere weken naar de B-kern. Zijn tweede kans heeft hij mogelijk nu compleet verpest.