Nieuw puntenverlies Anderlecht? Bekijk promo voor topper tegen Standard!

Nieuw puntenverlies Anderlecht? Bekijk promo voor topper tegen Standard!

01-09-2019 09:44 Laatste update: 17:04

Het loopt niet lekker bij Anderlecht, zo veel is duidelijk. 2 gelijke spelen en 3 nederlagen is de pijnlijke realiteit voor paarswit, dat met Standard een van de beste ploegen op bezoek krijgt. Benieuwd of Anderlecht de rug kan rechten in eigen huis. Dankzij Ladbrokes kan je alvast flink verdienen aan de partij!

STRAFFE PROMO! VERDRIEDUBBEL jouw winst in topper tussen Anderlecht en Standard! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men een mooie promotie klaar voor de topper. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze topper. Een bijzonder mooie promotie!

Het sprookje van Kompany, die met het aantrekken van internationale namen als Chadli en Nasri een nieuwe wind wou doen blazen in het Astridpark, lijkt meer en meer op een nachtmerrie te lijken. De pijnlijke nederlaag op Kortrijk was kenmerkend, al liet paarswit in Genk zien dat het in staat is goed te voetballen. De doelpunten kwamen er dan wel niet uit.

Standard doet het in tegenstelling wel goed met 12 op 15. Ook de fans worden flink verwend want in de laatste 4 duels van de Rouches vielen minstens 3 goals, iets wat eveneens gebeurde in de laatste 7 onderlinge partijen tegen rivaal Anderlecht. Zo wist Standard in de afgelopen 8 wedstrijden tegen paarswit telkens het doel te vinden.

Wij tippen Standard dan voor nieuw puntengewin. Bij een gelijkspel of winst, kan je 1,61 keer je inzet verdienen. Dankzij deze promotie wordt dat dus maar liefst 4,83!

STRAFFE PROMO! VERDRIEDUBBEL jouw winst in topper tussen Anderlecht en Standard! KLIK HIER!