Denayer kan thuis niet winnen met Lyon; Milan herstelt zich met minieme zege

31-08-2019 21:03

Olympique Lyon heeft zaterdag met de punt gemorst. Lyon kwam in de tweede helft met tien man te staan en kon niet voorkomen dat Girondins de Bordeaux een punt meenam uit het Groupama Stadium: 1-1. Milan won in Italië met 1-0 van Brescia.

Lyon morst punten ondanks goal Memphis
Olympique Lyon heeft het thuisduel tegen Girondins de Bordeaux niet in winst weten om te zetten: 1-1. De ploeg van trainer Sylvinho, die een basisplaats had ingeruimd voor Jason Denayer, kwam na rust met tien man te staan na de tweede gele kaart voor Thiago Mendes en moest even later de 1-1 van Jimmy Briand incasseren. In de eerste helft had Memphis de score geopend namens Lyon, maar die goal was dus niet genoeg voor een driepunter.

Milan heeft genoeg aan vroege goal
Na het slechte resultaat van vorige week bij Udinese (1-0 nederlaag) heeft AC Milan zaterdagavond de rug gerecht. In het eigen San Siro was een goal van Hakan Calhanoglu in de elfde minuut genoeg om Brescia over de knie te leggen. De wedstrijd stond niet bepaald bol van het spektakel, maar dat leek Milan wel prima te vinden. De Rossoneri speelden zich in het vervolg van de wedstrijd eenvoudig naar de drie punten en staan na twee wedstrijden in de middenmoot.