Lokeren in sukkelstraatje, Roeselare en Lommel delen de punten

31-08-2019 18:49 Laatste update: 22:28
5

Lokeren heeft de start van het nieuwe seizoen helemaal gemist. Ook tegen OH Leuven ging de degradant van vorig seizoen pijnlijk onderuit. Het werd 0-2 in eigen huis. De match tussen Roeselare en Lommel leverde geen winnaar op.

Lokeren - Oud-Heverlee Leuven 1-2
De Waaslanders lijken helemaal vergeten te zijn wat winnen is. Het scoorde nog maar één keer dit seizoen en wist nog geen enkele keer te winnen. Ook tegen OH Leuven liep het fout af.

Beide ploegen kwamen tot kansen, maar het waren de bezoekers die het eerst konden vieren. Na een half uur voetballen kopte Henry de 0-1 in doel. Lokeren kreeg het nog wat moeilijk toen Maertens vijf minuten later de score verdubbelde. Lokeren zette alles op alles om die aansluitingstreffer te scoren. Veel grote kansen kwamen er echter niet meer. Het bleef 0-2.

Door de nederlaag blijft Lokeren achter met één punt uit vier wedstrijden. OH Leuven klimt over Beerschot naar de derde plek. Het telt negen punten.

Roeselare - Lommel 1-1
Later op zaterdag was er een gelijkspel op Schiervelde. Henkens bracht de bezoekers voor de pauze op voorsprong. Vervoort maakte vijf minuten na rust gelijk. De thuisploeg eindigde nog met tien man na rood voor Tulio. Door het gelijkspel laten Roeselare en Lommel Lokeren alleen achter op de laatste plaats.