Manchester United krijgt tiental Southampton niet kwijt en verspeelt weer punten

Manchester United krijgt tiental Southampton niet kwijt en verspeelt weer punten

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 15:39za 31-08-2019 om 15:39

Manchester United begon het Premier League-seizoen nog flitsend met een 4-0 zege op Chelsea, maar heeft zaterdagmiddag voor de derde week op rij geknoeid. The Red Devils speelden gelijk tegen Wolverhampton Wanderers, verloren thuis van Crystal Palace en lieten zaterdagmiddag punten liggen tegen Southampton.

Manchester United begon nochtans voortreffelijk aan de ontmoeting op St. Mary's. Al na tien minuten kwam men op voorsprong dankzij een schitterende krul van Daniel James, die alweer zijn derde competitiegoal in zijn debuutseizoen aantekende: 0-1.

De gasten kregen volop kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken: met name Marcus Rashford had kunnen scoren, maar zijn vizier stond niet op scherp. Southampton loste kort na rust een waarschuwingsschot via Che Adams en kwam even later alsnog op gelijke hoogte: Jannik Vestergaard liet David De Gea kansloos met een kopbal.

Southampton kreeg het lastig in de slotfase: Kevin Danso vergreep zich aan Scott McTominay en kreeg zijn tweede gele kaart. De tien Saints werden echter overeind gehouden door doelman Angus Gunn, die inzetten van James en Rashford stopte en de 1-1 op het bord hield.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws