Rezaei wijt reden voor falen bij Club Brugge aan veel ongeluk

Rezaei wijt reden voor falen bij Club Brugge aan "veel ongeluk"

31-08-2019 15:14
5

Kaveh Rezaei nam deze zomer tijdelijk afscheid van Club Brugge. De Iraniër werd de vorige zomer voor een recordsom overgenomen van Charleroi. Hij slaagde echter niet bij Blauw-Zwart. Rezaei weet ook waarom.

"Ik heb daar heel veel ongeluk gehad", zegt Rezaei bij L'Avenir. Volgens hem lag zijn falen bij Club Brugge aan blessurepech. "Ik ben vier à vijf maanden geblesseerd geweest en als je bij een topclub uitvalt, staat er al snel iemand anders klaar. Dus toen ik terug kwam moest ik weer wachten", zegt hij.

Rezaei koos dan maar voor een tijdelijke terugkeer naar Charleroi, dat hem huurt van Club Brugge. Bij Charleroi wil Rezaei het spelplezier terugvinden. "Ik miste het om gewoon te kunnen spelen. Ik wil hier nu mijn kwaliteiten bewijzen, tonen dat ik gewoon pech had en dat ze mij kunnen vertrouwen", zegt hij.

Een terugkeer bij Club Brugge ziet Rezaei zeker nog zitten. "Waarom niet? Ik behoor nog een tijdje aan Club (zijn contract loopt tot 2022, red.). Ik zal er alles aan doen om nog grootste dingen te bereiken in de toekomst", besluit hij.