Zidane en Real Madrid hebben duidelijke boodschap over Hazard voor Martinez

Zidane en Real Madrid hebben duidelijke boodschap over Hazard voor Martinez

31-08-2019 14:27
5

Eden Hazard kon door een spierblessure nog niet debuteren voor Real Madrid. Toch nam bondscoach Roberto Martinez hem op in zijn selectie bij de Rode Duivels. Niet helemaal naar de zin van Zinédine Zidane.

Begin september wachten twee EK-kwalificatieduels voor de Rode Duivels. Op 6 september staat de partij tegen San Marino op het programma. Drie dagen later volgt de wedstrijd tegen Schotland. De medische staf van de Rode Duivels hoopt Hazard fit te krijgen. "We hebben nog wat tijd", gaf Martinez aan op zijn persconferentie.

Bij Real Madrid hoopt men dan weer dat Hazard helemaal niet in actie komt voor onze nationale ploeg. Voor Real Madrid kon Hazard nog niet spelen. "Hazard kan op dit moment niet spelen", gaf Hazard aan;

"Hij weet dat, wij weten dat. Ik hoop dat hij niet aantreedt met België. Dat is het beste voor iedereen. Het zijn nu eenmaal de regels dat hij kan opgeroepen worden, maar ik hoop dat hij er revalideert", aldus Zidane in de Spaanse media. Op 14 september speelt De Koninklijke tegen Levante. Zidane wil dan graag over een fitte Hazard beschikken.