Wat is dat allemaal? Vier (!) rode kaarten in wedstrijd van Galatasaray

30-08-2019 23:00 Laatste update: 23:09
7

Club Brugge is in de Champions League onder meer uitgeloot tegen Galatasaray. De Turkse kampioen pakte vrijdagavond zijn eerste zege in een match met liefst vier rode kaarten.

Tegenstander Kayserispor eindigde de wedstrijd met amper acht spelers, terwijl bij Galatasaray Emre Mor rood kreeg. Galatasaray had het bijzonder moeilijk met Kayserispor, waar Benoît Poulain in de basis stond. Bij de rust stond die ploeg 1-0 voor en leek Galatasaray op weg naar een nederlaag.

De tweede helft was een echt theaterstuk. Er vielen liefst vier rode kaarten én nog een strafschop voor Galatasaray. Belhanda zette die om en Babel zorgde voor 1-2. Bulut maakte nog 2-2 gelijk en... kreeg even later rood. Kayserispor bezweek uiteindelijk onder de druk en slikte de winning goal van Buyuk in de blessuretijd. Een gevleide, maar broodnodige zege voor Galatasaray, dat nu nog maar vier of negen heeft.