KV Mechelen krijgt opdoffer in slotfase en verliest twee punten

30-08-2019 22:15 Laatste update: 22:31
2

KV Mechelen heeft de leidersplaats niet kunnen pakken in Eerste Klasse A. Het leek zijn schaapjes op het droge te hebben tegen Moeskroen, maar pakte in blessuretijd nog de 2-2.

De eerste helft was een aangenaam kijkstuk. Moeskroen stak het eerst zijn neus aan het venster en kreeg na negen minuten al een strafschop. Allagui ging neer en nam de penalty zelf, maar hij trapte knullig naast. Het bleek een dure vergissing te zijn.

Amper een paar minuten later kon KV Mechelen de score openen. De Camargo troefde Boya af en kopte mooi binnen. Moeskroen liet zich niet onbetuigd en Allagui maakte snel gelijk. Een mistrap van Olinga werd een assist voor hem. KV Mechelen zette amper een minuut later de ruststand vast via Kaya.

Zwakkere tweede helft
In de eerste helft zagen we spektakel, maar de tweede helft verliep een pak gezapiger. Moeskroen kon doelman Thoelen te weinig bedreigen. Op een echte redding was het wachten tot de slotfase. Thoelen ontpopte zich tot held door een poging van Quieros te verijdelen.

KV Mechelen leek zo af te stevenen op een 13 op 18, maar dat was buiten Nathan De Medina geregeld. De verdediger kon in minuut 91 nog scoren op een afgeweerde corner. KV Mechelen en Moeskroen blijven zo allebei op 11 punten steken, eentje minder dan Standard.