Preud'homme op zijn hoede voor Anderlecht: Wordt dus een lastige match

Preud'homme op zijn hoede voor Anderlecht: "Wordt dus een lastige match"

30-08-2019 20:45 Laatste update: 20:45
3

Anderlecht speelt zondag thuis tegen Standard. Vlak voor de interlandbreak kan Anderlecht een zege gebruiken, maar Michel Preud'homme is op zijn hoede voor paars-wit.

De 2 op 15 van Anderlecht verblindt hem niet. "Het blijft een ploeg met goede spelers die al mooie dingen heeft laten zien. Het wordt dus een lastige wedstrijd, al ervaren spelers minder stress wanneer ze een Clasico op verplaatsing in plaats van thuis mogen afwerken. Ik wees hen er toch op dat, als de situatie omgekeerd zou zijn, wij hen waarschijnlijk met het mes tussen de tanden zouden ontvangen. Daar mogen we ons dus aan verwachten", aldus Preud'homme bij Het Nieuwsblad.

Preud'homme zal het sowieso zonder Noé Dussenne moeten doen. Zijn seizoen zou afgelopen kunnen zijn. "De arts zei meteen dat hij het ergste vreesde. Het is een ramp voor de speler maar ook voor ons want wij rekenden erg op hem in afwachting van Vanheusden, en ook om daarna te kunnen roteren”, onderstreepte Preud’homme. “We kijken nu rond op de transfermarkt maar proberen vooral intern een oplossing te vinden."