OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt Albanese Griek van Olympiakos

OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt Albanese Griek van Olympiakos

30-08-2019 17:20

Rode lantaarn Waasland-Beveren heeft een nieuwe spits gevonden. Fiorin Durmishaj wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Griekse topclub Olympiakos Piraeus. Dat maakt Waasland-Beveren vrijdagmiddag wereldkundig.

'Olympiakos haalde Durmishaj aan het begin van het seizoen bij de kern. Ze betaalden een aanzienlijke som voor de beloftevolle aanvaller. Ze namen de spits over van Panionios, waarhij ook zijn jeugdopleiding genoot. Na omzwervingen, op huurbasis, bij GS Kallithea en PAS Lamia werd hij dus verkocht aan Olympiakos', schrijven de Waaslanders over het verleden van Dumishaj.

De 22-jarige Durmishaj moet Waasland-Beveren van meer scorend vermogen voorzien, want in de eerste vijf speeldagen wist de hekkensluiter pas drie keer het net te vinden. Durmishaj was vorig seizoen in het shirt van Panionios goed voor 11 treffers in 33 optredens.

Durmishaj - een Albanese Griek, wordt als zeer beloftevol beschouwd. Zo maakte de centrumaanvaller in mei jl. zijn debuut voor de nationale A-ploeg van Griekenland. Hij deed 25 minuten mee in de met 2-1 verloren oefeninterland tegen Turkije.